Ctk Oto Ses ve Yalıtım 

CTK, kauçuk bazlı polimerik malzemeler üreten istikrarlı, yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Ürün yelpazemiz otomobil endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. İşletme, yüksek performans, teknolojik sürecin hareketliliği ve sürekli olarak yüksek bir kalite seviyesi sağlayan benzersiz, kendi tasarladığı ve geliştirdiği bir donanıma sahiptir. Tüm bunlar, müşteri için mümkün olan en kısa sürede küçük ve büyük hacimli malzemelerin gerçekleştirilmesini sağlar. Modern araştırma laboratuvarımız tüm üretim sürecini, ürün kalitesini izler ve ayrıca üretilen malzemelerin iyileştirilmesi ve yenilerinin geliştirilmesi ile ilgilenir. .Ürünlerimiz ‒ Otomotiv titreşim ve oto ses yalıtımı, araç tamiri ve tuning gibi satılan veya kullanılan malzeme ve hizmetler yelpazesine önemli bir katkı olabilir. Şirketimizin temel ilkesi saygıdır,


TEÇHİZAT

Şirketin üretim alanı 4500 metrekareden fazla kaplar. Basit cihazlardan otomatik hatlara kadar tüm ekipmanlar СTK üretim üssünde yapılır. Bu bize sadece ürünleri toplu olarak üretmemize değil, aynı zamanda müşterilerimizin standart dışı siparişlerini yerine getirmek için hatları hızlı bir şekilde yeniden ayarlamamıza da izin veriyor.


LABORATUVAR

CTK araştırma laboratuvarı yeni malzemeler geliştirir ve kontrol departmanı ile birlikte çıktı ürünlerinin kalitesini izler. Laboratuarda ayrıca aşağıdaki araştırma ve testler de yapılmaktadır:

-malzemelerin yapışkan ve kohezyon özellikleri;

-su soğurumu;

-yaşlanma direnci;

-geniş bir sıcaklık aralığında termal testler;

- titreşim sönümleyici malzemelerin mekanik kayıp katsayısının belirlenmesi, vb.

KALİTE

Hammadde girdi kontrolünden bitmiş ürün göstergelerine kadar üretimin tüm aşamalarında ürünlerin kalitesini kontrol ediyoruz. Tüm ürünler СTK sertifikalıdır. Şirket, umut verici bilimsel gelişmelere ve ayrıca ürün yelpazesinin genişletilmesine aktif olarak yatırım yapıyor. Maliyetleri düşürmek ve rekabetçi bir fiyat elde etmek için teknolojik süreci mümkün olduğunca optimize etmeyi başardık.


Neden CTK ?

Herhangi bir sürücü için araba sadece bir araç değil, her şeyden önce kişisel bir alan, bir dinlenme ve konfor alanıdır. Arabanın içinde geleceği planlıyoruz ve geçmişteki keyifli anları hatırlıyor, müziğin keyfini çıkarıyor ve iç huzurumuzu buluyoruz. Hiç kimse ve hiçbir şey bu denge imasını bozamaz. Gürültü dışında hiçbir şey ve hiç kimse.


Yol ve motor gürültüsü, araba standının gıcırtısı ve hoparlörlerin rahatsız edici titreşimi genel olarak canınızı sıkar ve en sevdiğiniz arabayı sürmekten zevk almanızı engeller. Seyahatler artık size zevk getirmiyor ve her yeni yolculuk arabanızdan giderek daha fazla nefret etmenize neden oluyor. Ama bu onun işi değil. Dikkatsiz motor üreticileri veya yaşları, onu çıngırak ve gıcırdatıyor. Bunu kolayca düzeltebilir ve premium bir araba olmasına yardımcı olabilirsiniz. CTK markasının titreşim ve ses geçirmez malzemeleri size yardımcı olacaktır.


CTK malzemelerinin montajı çok kolaydır, araba standı titreşimini emer, gürültüyü azaltır, mükemmel termal ve korozyon korumasına, artırılmış yapışkanlığa ve düşük ağırlığa sahiptir. Ürünlerimizi deneyin, gerçek kalitenin ne olduğunu anlayacaksınız. CTK, aracınızla uyum sağlamanın yoludur.

TİTREŞİM

Arabanızda maksimum konfor için tasarlanmış CTK titreşim emici malzeme. Yol gürültüsünü emer ve ses sisteminin dinamik aralığını artırır. Bu özellikler sayesinde arabadaki gürültü seviyesini önemli ölçüde azaltacak ve yüksek kaliteli müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Malzeme, kabartmalı ve baskılı logolu alüminyum folyo ve yapışkan olmayan kağıtla korunan yapışkan bir polimer katmandan oluşan çok katmanlı bir yapıdır.

EMİCİ

Üstün ses emilimi ve esneklik elde etmek için özel bir formülasyona sahip yarı açık hücreli poliüretan hafızalı köpük malzeme. Malzeme öncelikle istenmeyen yüksek ve orta aralık frekanslarını emmek için tasarlanmıştır. Yankıyı önlemek ve yüksek frekanslı yol gürültüsünü emmek için aracın iç yan panellerine ve tavanına takın.

İZOLATÖR

Özel kapalı yapı köpük teknolojisi kullanılarak yapılmış ses ve ısı yalıtım malzemesidir. İzolatör, hava kaynaklı gürültüyü azaltmak ve emmek için 2 katmanlı bir çözüm olarak Vibrodamping malzemeleriyle birlikte en iyi şekilde kullanılır. Yol gürültüsünü önlemek ve kabinin yalıtılmasına yardımcı olmak için araç yan panellerine ve zemine takın.