Oto Ses Sistemleri

 

Araç sesi, otomobillerde bulunanlara ve araç içi eğlence ve bilgi sağlamak amacıyla teknolojik ekipmanların kullanılmasıyla multimedya oynatıcılar olarak araca takılan donanımdır olarak tanımlanmaktadır.

 

 Oto Ses Sisteminin Tarihçesi

 

 1950 yıllarında kısa radyo bandı olarak ifade edilen AM bandı üzerinden radyo yayınları yapılmaktaydı gelişen dünya içerisinde son teknolojik gelişimleri ile birlikte Uzun radyo bandı olan FM radyoları devreye girmiştir. Son dönemlerde ise özellikle araç içlerinde araç koltuklarının arkasına monte edilebilen ekranların yardımı ile medya oynatıcıları devreye girmiş ve dijital yayınların televizyon yayınlarının izlenebildiği dahili medya aygıtlarıyla günümüze kadar gelmiştir.

 

 Araç Ses Sistemi Nasıl İşlemektedir?

 

 Araç içi harici donanımları sayesinde takılabilen donanımlardan oluşan medya oynatıcıların aracın aküsünden enerji alınması suretiyle faaliyete geçmektedir. Araçlara takılan bas ve hoparlörlerin güçleri oranında net ses alınmaktadır.

 

 Kolon olarak tanımlanan hoparlör sistemlerinin aracın uygun kısımlarına titizlikle otomuziksepeti.com tarafından montajı yapılmaktadır. oto ses sistemleri Yine koltuk başlarının yanı sıra birlikte çıkan ses sistemleri, zemine ayrıca kapı içlerine de montajı sağlanmakta ve kolonların ses düzeyi istenilen düzeye çıkarılmaktadır.

 

 Yeni alınan bir aracın ses modifiyesinin sağlanması konusunda uzman ekiplerin önemi büyüktür. Aracın marka ve modeline göre yapılması en doğru ses sistemlerinin uygunluğu test edilmektedir.

 

 Ses sistemin yanı sıra görsel medya oynatıcıların ve USB yardımı ile internete bağlanması ve diğer sosyal medya mecralarına giriş yapılarak film izlenmesi, video oynatıcı olarak kullanılması ya da uzaktan ses yardımı ile komutların verilmesi iletişim programlarının entegresi de yapılabilmektedir.

 

 Ses sistemleri görüntü kamera sistemleriyle birlikte montaj yapılmaktadır. Ayrıca bağımsız ekranlara da bağlantısı yapılmaktadır.

 

 otomuziksepeti.com internet web sitesi üzerinden yapılacak tüm siparişler ile ilgili garanti kapsamında yer almaktadır. Herhangi bir olumsuzluk veya yardım talep edilmesi halinde uzman ekipler tarafından müdahalesi söz konusu olmaktadır.

 

 Cep telefonlarının işletim sistemleri android ve Ios olmak üzere 2 gruba ayrılmaktadır. Tüm ses ve görüntü sistemleri bu iki işletim sistemini tamamen desteklemektedir. Bu sayede araç içi ses ve görüntü kalitesi cihazların performansının yüksek olması sebebiyle mükemmel kalitede ses ve görüntüye sahip olmaktadır.